SZÍVÜGYÜNK

Az „Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány

Az alapítvány az egyetlen magyarországi hivatalos közhasznú civil szervezet, amely elkötelezett az endometriózissal küzdő nők támogatása iránt. Orvosokkal, egészségügyi dolgozókkal, intézményekkel, szervezetekkel és alternatív terápiával foglalkozó szakértőkkel karöltve nyújtanak segítséget az endometriózissal küzdő nők számára.

2014-től már alapítványként előadásokkal, klubnapokkal, rendezvényekkel, szakértők által lektorált cikkekkel igyekeznek tájékoztatni a hölgyeket az endometriózisról, segítséget nyújtanak annak érdekében, hogy mielőbb megfelelő, szakértő orvosokhoz kerüljenek. A hiteles tájékoztatással céljuk a felmerülő tévhitek eloszlatása, a prevenció, az egészségtudatosságra nevelés, érzékenyítés és a tabuk ledöntése.

Küldetésük, hogy felhívják a figyelmet az endometriózis tüneteire, időben történő felismerésére, a fájdalmas menstruáció veszélyeire, okaira, valamint, hogy hiteles tájékoztatást nyújtsanak a betegségről és annak kezelési lehetőségeiről.

A FÁJDALMAS MENSTRUÁCIÓ NEM NORMÁLIS!

Minden második fájdalmas menstruációval küzdő nő érintett, de csak csendben tűri a kínokat, mert a közhiedelem szerint ez a női lét velejárója. Ennek azonban nem kellene így lennie, mert a fájdalmas menstruáció nem normális, hanem az endometriózis egyik legfőbb tünete. Az alapítvány elkötelezetten dolgozik azért, hogy a lehető legszélesebb körben ismertté váljon a betegség.

Az endometriózis világszerte 198 millió, Magyarországon több mint 200.000 nőt érint és a meddőség vezető oka.

A fájdalmas menstruációtól szenvedő nők közül minden másodiknak endometriózisa van, mégis sokan közülük nem is sejtik, hogy érintettek.

FORRÁS: https://endometriozismagyarorszag.hu/

Az endometriózis családunkat is érinti, ezért döntöttünk úgy, hogy felvesszük az alapítvánnyal a kapcsolatot és minden T4W termosz eladása után 500 Ft-tal támogatjuk az “Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány munkáját.

Továbbá az alapítvánnyal együttműködve azt szeretnénk elérni, hogy több információval rendelkezzenek erről a betegségről, ezért minden T4W termosz mellé egy rövid ismertető füzetet is adunk ajándékba.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart