GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Termoszokkal kapcsolatos kérdések

A T4W termosz egyesíti a gyönyörű dizájnt és a kiváló minőséget. Használhatod a jeges teától a forró kávén át a gyümölcsléig. Akár 24 órán át hidegen, vagy akár 12 órán át melegen tartja italod, és kondenzációtól mentes marad a külső felülete a termosznak. Így soha nem kell aggódnod amiatt, hogy nedves lesz a táskád, vagy vízgyűrűt hagy az asztalodon.

A legfeljebb 24 órás hideg azon alapik, hogy a folyadék nagyon hideg legyen, amikor a T4W palackba öntjük. A legfeljebb 12 órás forróság viszont azon alapszik, hogy a T4W termoszodat forró itallal feltöltöd és zárva tartod. Az eredmény jelentősen változhat a palackba töltött ital hőmérsékletétől és attól, hogy hányszor nyitod fel használat közben.

Az italok hidegen tartásához azt javasoljuk, hogy töltsd fel a palackod hűtőszekrényedben előre hűtött vízzel, vagy a palackodat közvetlenül csapvízzel és tegyél bele néhány jégkockát a hosszantartó hűsítésért!

Nem javasoljuk a T4W palackok hűtőszekrénybe vagy fagyasztóba helyezését, mert ez a vákuumtömítés megszakadásához vezethet.

Az italok forróságának megőrzése érdekében javasoljuk, hogy először forralt vízzel töltsd fel a T4W termosz belsejének melegítéséhez. Ezután ürítsd ki a forró vizet, és töltsd fel egy szabadon választott forró itallal.

A T4W termosza kiváló minőségű, élelmiszeripari 304-es rozsdamentes acélból készül, dupla falú vákuum szigeteléssel.

A T4W termosz fedele is rozsdamentes acélból, valamint műanyagból (polipropilén) és szilícium o-gyűrűből készült.

Minden T4W termosz BPA-mentes, fenntartható, környezetbarát alternatívát kínál az egyszer használatos műanyag palackokkal szemben.

Fizetéssel és szállítással kapcsolatos kérdések

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Paylike biztonságos felületén) lehetséges a vásárlás.

A webáruházunkban a csomagautomatába való szállítást javasoljuk, mert gyors és környezetbarát.

A csomagautomatából bármikor át tudod venni (a rendelés feladásakor ki tudod választani az átvétel helyét) és átvételkor bankkártyával ki tudod fizetni a rendelésed összegét.

A rendelésed 590 Ft-ért kérheted Foxpost automatába vagy házhozszállítással is.

A 18.00-ig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a FoxPost futárszolgálatának, akik 1-3 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy az általad választott csomagautomatába.

Garanciával kapcsolatos kérdés

Minden T4W termoszra 30 napos elállási lehetőséget biztosítunk, amennyiben a terméket még nem használtad.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a termoszodat, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@thermos4women.hu e-mail címen.

Close Menu
Kosár
×
×

Cart