Fizetési és szállítási feltételek

FIZETÉSI FELTÉTELEK

Készpénzes vagy bankkártyás fizetés futárnak (UTÁNVÉTES FIZETÉS)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Kapsz majd egy olyan elismervényt, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. Az utánvétkezelés díja 390 Ft.

Fizetés PayLike segítségével (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A PayLike egy elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni webshopunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges regisztráció, elég megadni: a bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetés a vásárló részére nem feláras szolgáltatás.

További információkért keresd fel a PayLike oldalát: www.paylike.hu

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Házhozszállítás FOXPOST futárszolgálattal: INGYENES!!!

Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. Vagy a csomagot kérheted munkahelyedre, lakásodra, munkanapon: 9.00 és 17.00 óra között.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futár.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a FOSPOST ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Szállítás FOXPOST csomagautomatába: INGYENES!!!

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő Foxpost csomagautomatába kérni a csomagod, így bármikor átveheted a csomagot és nem kell a futárhoz igazodnod.

A csomagautomaták többségét 0-24 órában haszálhatod.

Személyes átvétel

Személyes átvételre sajnos nincs lehetőséged.

Kosár
×
×

Cart